دکوراسیون داخلی با انواع سنگ صنعتی
امروزه سنگ نما داخل منزل دارای تنوع زیادی می باشد. نمای ساختمان همچون پوششی برای بنا به حساب می آید . هر ساختمانی هم از دو جنبه مورد توجه قرار می گیرد . یکی نمای بیرونی و دیگری داخلی . با وجود اینکه مصالح مختلفی برای این کار وجود دارد ، اما هیچ کدام به اصالت ، حس طبیعی بودن و آرامش و ماندگاری سنگ نمی رسند.آن هم سنگی مرغوب وبا کیفیت که در اکثر کشورهای ایران پیدا می شود.امروزه با استفاده از نرم افزارهای معماری ، به طراحی فضای داخلی می پردازند و برای آنکه دید بهتری نسبت به موضوع داشته باشند از روشهای پیشرفته کمک می گیرند . به این ترتیب تصمیم گیری برای استفاده از چه نوع متریال و طرح و رنگ راحت تر و به واقعیت نزدیک تر شده است.
موارد استفاده از سنگ نمای داخلی برحسب فرآوری
سنگ جزو متریالی است که از بزرگترین ابعاد آن گرفته تا کوچکترین آن، موارد کاربردی مختلفی دارد و دور ریز ندارد.بافت سنگ کاملا طبیعی است، پس علاوه بر اینکه سلامت انسان را به خطر نمی اندازد ، دوستدار محیط زیست هم هست .از آنجا که موضوع این مطلب در رابطه با نمای داخل است تصمیم گرفتیم که نکات مهم و اساسی در انتخاب سنگ را بیان کنیم.
نکات مهم در انتخاب سنگ نمای داخلی
این دو مورد در انتخاب سایز ، طرح و رنگ سنگ نقش مهمی دارند . مثلا با به کاربردن سنگ روشن برای کف یا دیوارهای یک سالن کوچک ، می توان آن را بزرگتر جلوه داد. یا اگر فضا بزرگ باشد اما نور کافی نداشته باشد ، رنگ های تیره می تواند فضا را بسته تر کند و دلگیر بنظر برسد . یا اگر سنگ اسلبی که به کار می رود در فضای کوچکی باشد ، آنچنان جلوه ای که در یک مکان بزرگ دارد را نخواهد داشت . پس حتما به تناسب محیط ، سنگ خود را سفارش دهید .
یک فروشنده آگاه قبل هر چیزی از شما راجع به محل پروژه سوال می کند. دانستن این موضوع به کارشناس فروش کمک می کند که مطابق با اهمیت پروژه و برآورد مکان ، سنگی متناسب با آن پیشنهاد دهد . قطعا برای پروژه های لوکس ، آنچه اهمیت دارد زیبایی و کیفیت است نه بودجه و در مقابل برای پروژه های انبوه سازی بحث هزینه ها در اولویت کار قرار دارد.
بخشهای مورد نظر برای نمای سنگ داخلی
فضای داخلی شامل که حمام ، دستشویی ، اتاق خواب ، آشپزخانه ، سالن پذیرایی و غیره جزو بخشهای مورد نظر می باشد. بنابراین برای هرکدام باید سنگی مناسب انتخاب کرد . مثلا سنگ مصرفی در بخش هایی که مدام در تماس با آب هستند باید درصد آهک کمی داشته باشند و جذب آب آن حداقل باشد . لک پذیری کمی داشته باشد و نسبت به شوینده ها مقاوم باشد . اما سنگی که برای دیوار تی وی روم به کار میرود حتی اگر تماما آهکی هم باشد ، برای آن مشکلی پیش نخواهد آمد . یا مثلا سنگی که در کف راهرو کار شده است به دلیل تردد زیاد ، باید متراکم باشد و نسبت به سایش مقاوم باشد . اما اگر برای دیوارهای همین راهرو بخواهیم از سنگ ضعیف تری استفاده کنیم هیچ مسئله ای پیش نخواهد آمد.
سنگی که قرار است برای رستوران ، هتل ، پاساژ تجاری به کار رود ، باید به نحوی انتخاب شود که مرکز توجه افراد قرار بگیرد به همین خاطر زیبایی طرح و رنگ آن بیش از هر چیزی اهمیت دارد . اما سنگی که در بانک ، دادگستری ، آموزشگاه کار می شود ، جنبه زیبایی آن در برابر دوام و استقامت سنگ ، کمتر است و بیشتر به دنبال سنگ هایی با استحکام و طول عمر بالا هستند .
سنگی که برای کف و پله به کار میرود باید ضخامت بیشتری نسبت به سنگ نما و دیوار داشته باشد .نکته قابل توجه این است که سنگ هایی که تراکم کم دارند ، باید ضخامت بیشتری برای آن ها در نظر گرفت . ضمن این که برای مکان های شلوغ و عمومی هرچه ضخامت بیشتر باشد ، بهتر است
:: بازدید از این مطلب : 179
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0