کاربرد سوئیچ های مخصوص شبکه
سوئیچ در واقع یک نوع ابزاری می باشد که باعث اتصال چندین ابزار ارتباطی نظیر کامپیوتر، پرینتر و سرور به یکدیگر می باشد و باعث ارتباط و تعامل این شبکه ها با یکدیگر می شود.
سوئیچ شبکه علاوه بر نقطه اتصال چند شبکه به یکدیگر، به عنوان یک نوع کنترل گر نیز فعالیت می کند و ارتباط سیستم های دیگر را به نوعی کنترل می کند.
لازم به ذکر است بر اساس شرایط مدیریت سوئیچ شبکه، به سه نوع تقسیم بندی می شود که شامل: سوئیچ های مدیریتی، غیر مدیریتی و سوئیچ های هوشمند می شود که انتخاب آن ها بایستی بر اساس نوع و میزان شبکه مورد نظر انجام گیرد.
سوئیچ شبکه با سرعت بالایی که دارد توانایی دریافت و انتقال داده ها از چندین ابزار مختلف در یک شبکه محلی را دارد.
در ادامه مطالب بیشتری در خصوص کاربرد انواع سوئیچ های شبکه در اختیار شما گذاشته شده است که مطالعه آن ها خالی از لطف نیست.
همانطور که پیشتر گفته شد، از مهم ترین کاربرد سوئیچ شبکه اتصال شبکه های مختلف به یکدیگر به صورت همزمان می باشد که از این طریق می تواند داده و اطلاعات را منتقل کند.
در واقع استفاده از سوئیچ ها این امکان را به کاربر می دهد که به صورت همزمان ده ها دستگاه مختلف را به یکدیگر وصل کند.
علاوه بر این با استفاده از سوئیچ می توان دسترسی بخش های شبکه را کنترل کرد و مانع از انتقال و عبور ترافیک دو دستگاه از مسیر دستگاه های دیگر در شبکه مورد نظر می گردد.
جالب است بدانید از طریق استفاده از سوئیچ های شبکه می توان با سرعتی بیشتر از سرعت اینترنت، ارتباط بین دستگاه ها را فراهم نمود که این امر باعث صرفه جویی در وقت و هزینه نیز می گردد.
سوئیچ های شبکه در سه دسته سوئیچ مدیریتی، سوئیچ غیر مدیریتی و سوئیچ صنعتی تقسیم بندی شده است که هر کدام کاربرد و ویژگی های مختلفی دارد.
از این نوع سوئیچ ها به علت حساسیت و دقتی که دارند، اغلب برای سازمان ها و شرکت های بزرگی مناسب می باشد که ناچار هستند از راه دور و کاملا با دقت و محافظانه شبکه های خود را مدیریت و نظارت کنند.
با استفاده از این نوع سوئیچ این امکان را به کاربران می دهد که به یک شبکه کاملا مورد اعتماد و دقیق دسترسی داشته باشند و از این طریق به نظارت اطلاعات شبکه و کنترل آن از راه دور بپردازند.
این نوع سوئیچ ها بر خلاف سوئیچ های مدیریتی نیازی به نظارت و کنترل اطلاعات ندارد و به محض روشن شدن بدون نیاز به پیکربندی، شروع به فعالیت و انتقال اطلاعات در شبکه می کند.
با استفاده از سوئیچ های غیر مدیریتی دیگر قادر نخواهید بود از راه دور اطلاعات را نظارت کنید و صرفا به صورت محلی می توانید داده ها را بررسی کنید.
سوئیچ های غیر مدیریتی قیمت نسبتا مناسبی دارند و از نظر اقتصادی کاملا به صرفه تر است اما در مقایسه با سوئیچ های مدیریتی از امکانات کمتری برخوردار هستند.
از این نوع سوئیچ ها همانطور که از نامش مشخص است، اغلب در محیط های صنعتی استفاده می شود.
از سوئیچ های صنعتی اغلب در مکان هایی با دمای بالا و موقعیت های دشوار استفاده می شود در واقع به راحتی میتواند در شرایط سخت دوام بیاورد و خللی در فرایند آن ایجاد نمی شود از این رو کاملا مناسب استفاده در محیط های صنعتی می باشد.
از مهم ترین فاکتور هایی که بایستی به هنگام خرید انواع سوئیچ های شبکه به آن توجه کرد، سرعت و میزان ظرفیت آن می باشد همچنین باید به نوع مدیریتی و غیر مدیریتی آن نیز توجه شود و متناسب با نوع نیاز و محل مورد نظر برای استفاده از آن خریداری شود.
از آنجایی که شرکت های مختلفی اقدام به تولید و طراحی انواع سوئیچ های شبکه کرده اند، مراجعه به معتبر ترین فروشگاه برای خرید این نوع سیستم امری مهم و ضروری می باشد و بهتر است از معتبر ترین فروشگاه خرید انجام دهید و از خرید سوئیچ هایی که از برند های ناآشنا هستند پرهیز کنید.
عامل قیمت و میزان بودجه از دیگر عوامل مهمی می باشد که بایستی به هنگام خرید سوئیچ های شبکه به آن توجه کرد.
اگر به دنبال سوئیچی هستید که صرفا در محیط منزل و شرکت های کوچک از آن استفاده کنید، می توانید سوئیچ هایی با قیمت ارزان تر تهیه نمایید اما اگر برای استفاده در سازمان های بزرگ هستید، بایستی سوئیچ هایی که قابلیت بیشتر و قیمت بالاتری دارند خریداری کنید.
:: بازدید از این مطلب : 166
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0